top of page

Botuline toxine & Fillers

Bona Derma- Injectables.png

Injecties met spierontspanners (botuline toxine) en fillers zijn een vaste waarde in de esthetische geneeskunde, en bieden een instant resultaat. 

Spierontspanners (botuline toxine) werken in op de spieren onder het huidoppervlak en zorgen er zo voor dat de huid strakker wordt en expressierimpels worden verminderd.

Injecties met fillers (hyaluronzuur) zorgen voor meer volume en bieden zo een oplossing voor (diepere) statische rimpels of huidplooien.
 
Een bijzondere en innovatieve toepassing van fillers zijn de skin boosters die naast het volume-effect ook inwerken op de elasticiteit (verstrakking), hydratatie en algemene kwaliteit van de huid (bv. Profhilo, HArmoniCa of Radiesse).

 

Omdat fillers een instant resultaat geven, zijn de mogelijkheden haast onbeperkt. Een behandeling met meerdere fillers in het gelaat wordt soms ook de "liquid facelift" genoemd, maar dan zonder chirurugie of operatie.
 
In Bona Derma werken we met een breed gamma aan botuline toxine en fillers van verschillende producenten en merken, om de gepaste behandeling op maat te kunnen bieden.

Contacteer ons

Heeft u een vraag? Neem dan zeker contact op.

bottom of page